Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Cauți ceva anume?

Lasă-mă să te ajut

Experiențe unice, ca noi toți .

Evenimente frumoase. Oameni cu personalități extraordinare. Momente din care înveți o mulțime de lucruri, atât pe plan profesional, cât și personal. O adevărată bucurie să trăiești noi experiențe, cu oameni interesați de public speaking și storytelling.

Seminar gratuit Paul Ardeleanu .

Speakers Club Martie 2017 .

Ce spun participanții .

Pentru mine, Speakers Club a însemnat impact și energie. Recomand Speakers Club tuturor oamenilor care vor să-și învingă teama de a vorbi în public, care vor să comunice mai bine cu oamenii din viața lor și care vor să se dezvolte din punct de vedere personal și să se educe, pentru că cea mai bună investiție este investiția în tine.

Erika Damaris Manea

La Speakers Club am întâlnit o mulțime de oameni foarte interesanți, grozavi, inclusiv pe Raluca, cea care m-a ajutat foarte mult. Nu pot să enumăr acum lucrurile pe care le-am învățat căci sunt foarte multe, sunt emoționat. Nu am scăpat încă de emoții, sper să scap cu următorul prilej, dar ce pot să vă spun este că lucrurile pozitive sunt foarte multe, iar eu mă simt mult mai stăpân pe mine și pot să vă privesc în ochi. Veniți la Speakers Club, merită!

Daniel Nicolae

Speakers Club a fost o experiență foarte frumoasă datorită faptului că am cunoscut oameni foarte frumoși, dispuși să învețe, care m-au inspirat. Sunt de părere că am făcut o alegere bună.

Daniel Banciu