Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Cauți ceva anume?

Lasă-mă să te ajut

Experiențe unice, ca noi toți .

Evenimente frumoase. Oameni cu personalități extraordinare. Momente din care înveți o mulțime de lucruri, atât pe plan profesional, cât și personal. O adevărată bucurie să trăiești noi experiențe, cu oameni interesați de public speaking și storytelling.

Seminar gratuit Paul Ardeleanu .

Speakers Club Martie 2017 .

Ce spun participanții .

Participarea la workshop-urile de public speaking a fost o experiența foarte utila. Pe lângă faptul ca am identificat,din punct de vedere teoretic, toate aspectele unui discurs reușit, multitudinea de ocazii in care am fost pus sa vorbesc, in fata colegilor, m-a ajutat sa reduc tracul, emoțiile si sa aplic ceea ce anterior Raluca ne dezvăluise. Sesiunea de feed-back uri, foarte utila, te ajuta să rămâi pe direcția corectă . Acum, când sunt pus in situatia de a vorbi in fata oamenilor, o fac cu mai multă dezinvoltura, sunt mai bine inteles iar impactul este semnificativ mai mare. Recomand!

Constantin Roșu Manager relații clienți la Allianz Țiriac

Pentru mine cursul a fost o adevărată surpriză, aveam așteptări moderate și s-a întâmplat să gasesc o adevărată comoară: un curs bine structurat, legat și foarte bine prezentat și susținut de Raluca Erimescu. Acest curs m-a făcut să înțeleg cât de important este să te conectezi la auditoriul tău astfel încât mesajul pe care vrei să îl transmiți să ajungă întradevăr acolo unde trebuie: la suflet. Am început acest curs cu gândul că o să învâț câteva tehnici de comunicare și de structurare a unui discurs iar în schimb am învățat că există o cu totul altă perspectivă despre ceea ce înseamnă să vorbești unui auditoriu. Este genul de curs care cu adevărat poate să te inspire, îl recomand cu căldură. Raluca, îți mulțumesc pentru toate lecțiile și sfaturile valoroase împărtășite pe perioada cursului.

Alex Cadar Project manager la Thales Group

Pentru mine, Speakers Club a însemnat impact și energie. Recomand Speakers Club tuturor oamenilor care vor să-și învingă teama de a vorbi în public, care vor să comunice mai bine cu oamenii din viața lor și care vor să se dezvolte din punct de vedere personal și să se educe, pentru că cea mai bună investiție este investiția în tine.

Erika Damaris Manea

La Speakers Club am întâlnit o mulțime de oameni foarte interesanți, grozavi, inclusiv pe Raluca, cea care m-a ajutat foarte mult. Nu pot să enumăr acum lucrurile pe care le-am învățat căci sunt foarte multe, sunt emoționat. Nu am scăpat încă de emoții, sper să scap cu următorul prilej, dar ce pot să vă spun este că lucrurile pozitive sunt foarte multe, iar eu mă simt mult mai stăpân pe mine și pot să vă privesc în ochi. Veniți la Speakers Club, merită!

Daniel Nicolae

Speakers Club a fost o experiență foarte frumoasă datorită faptului că am cunoscut oameni foarte frumoși, dispuși să învețe, care m-au inspirat. Sunt de părere că am făcut o alegere bună.

Daniel Banciu