Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Cauți ceva anume?

Lasă-mă să te ajut

FAQ

Care sunt serviciile ?

Programe de training pentru dezvoltarea abilităților de public speaking și storytelling. Toți participanții la trainingurile Speakers Club au reușit să-și dezvolte trei elemente esențiale pentru dezvoltarea lor personală.
  • Vei vorbi într-un mod autentic și natural, datorită unui exercițiu special pe care îl vom face în timpul trainingului.
  • Îți vei gestiona mai bine emoțiile atunci când este nevoie să susții o prezentare și vei putea face acest lucru cu mai multă încredere în tine.
  • Vei descoperi cum să prezinți ideile sau produsele tale într-o manieră convingătoare care să conducă către acțiune.
  • Vei fi o prezenţă remarcabilă, vei inspira prin storytelling şi îi vei face pe oameni să simtă emoţia poveştii tale.
  • Îţi vei organiza mai bine informaţia, vei reuşi să îmbini logica cu povestea şi să oferi un discurs de impact.
  • Vei învăţa să pui în valoare experienţele personale, să foloseşti limbajul nonverbal şi să oferi credibilitate, emoţie şi autenticitate mesajului tău. Be your story!
  • Vei lua parte la training-urile incluse în cadrul programului de public speaking intensiv, unde vom dezbate bazele comunicării și metodele cele mai eficiente în practică.
  • Odată parcursă partea teoretică, vei lua parte la exercițiile practice, aplicative.
  • În cea de-a doua zi, vei prezenta ideile personale într-o manieră convingătoare, vei primi feedback și îți vei rafina până la cele mai mici detalii abilitățile de comunicare.

Cum livrăm serviciile oferite ?

În cadrul întâlnirilor noastre, vei parcurge modulele sesiunilor de training ce fac parte din programul ales de tine. Pe parcursul desfășurării training-urilor, vei lua parte la activitățile practice, exercițiile pregătite de traineri și vei susține discursuri.

Cum se poate face retur ?

În cazul în care nu ești mulțumit de calitatea serviciilor, te poți retrage din cadrul programelor noastre de training în termen de 30 de zile de la finalizarea programului. E importantă precizarea faptului că cele 30 de zile sunt luate în considerare după participarea la maxim 4 întâlniri/module din cadrul programului de training.

Care sunt serviciile oferite ?

Îți punem la dispoziție 3 programe de training, concepute pentru a-ți dezvolta atât abilitățile de comunicare și interacțiune, cât și dezvoltarea unor noi competențe utile în domeniul de business și nu numai. Aceste programe de training sunt: Vorbesc în public; Vorbesc intensiv; Storytelling.

Cum pot plăti ?

Având la dispoziție modalitatea de plată online, direct pe site, cu cardul, pentru oricare din programele de training. În cazul în care participarea la unul dintre modulele programelor se face fără programare anticipată, plata se face înainte de începerea modulului prin intermediul trainerului prezent.

Iată câteva articole pentru tine ...