Welcome to Evently

Lorem ipsum proin gravida nibh vel veali quetean sollic lorem quis bibendum nibh vel velit.

Evently

Stay Connected & Follow us

Cauți ceva anume?

Lasă-mă să te ajut

Raluca Erimescu .

Sunt Raluca Erimescu și cred în puterea poveștilor bine spuse.
Cred că avem nevoie de povești în viața noastră și că putem cu toții să fim mai buni, mai uniți și mai frumoși învățând să comunicăm și având curajul să fim vulnerabili. Te invit să parcurgi articolele de pe blog și să afli cum poate o poveste să îți facă viața mai simplă și mai frumoasă. Vei descoperi care sunt poveștile tale și cum poți să beneficiezi de puterea lor.

Acum fac oamenii să deschidă gura .

Timp de mai bine de 15 ani am făcut oamenii să deschidă gura în alt mod decât o fac acum. Am simțit emoțiile lor de aproape nu ca trainer, ci ca... medic stomatolog. După care, într-o zi, am primit un cadou! Știi senzația aia faină când ai un cadou în mâini - frumos împachetat - și te întrebi: oare ce-i înăuntru? Ei bine, cadoul pe care îl primisem eu nu era împachetat, însă nu era nici la vedere... habar n-aveam ce era. Era un curs. Ce nu știam era că deschizând ușa acelui curs de public speaking aveam să descopăr pasiunea care mi-a schimbat direcția. Pasiunea care m-a făcut să merg a doua oară la același curs, să absorb cu poftă informație, know-how, cursuri online și traininguri live de speaking și storytelling, să lansez un blog, să-mi dau demisia din Universitate și să-mi vând praxisul.

Public speaking hands-on .

Acum fac oamenii să deschidă gura pentru a-și face vocea auzită. După peste 3.000 ore de vorbit cu pacienții și studenții mei, am făcut pasul spre următorul nivel. Ca participant la High Performance Academy by Brandon Burchard, Personal Story Power by Bo Eason, Speaker Elite, Speaker Mastery Bootcamp, De la Obiectiv la Rezultat, Academia de Speakeri, Super-Sales Training și Reverberator, am simțit pe propria piele beneficiile cultivării abilităților de public speaking. E un super sentiment! Am lansat Timișoara Speakers Club, franciza lui Paul Ardeleanu, expert în Public Speaking și speaking coach al lui Lorand Soaresz-Sasz.

Vocea ta e importantă !

Pentru că sunt sigură că tu poți să faci asta! Poţi să-ţi controlezi emoţiile, să-ți învingi frica, să comunici clar şi eficient. Poţi fi remarcat şi poţi să inspiri. Dar tu? Eşti pregătit să investeşti în tine? Ți-am spus povestea mea, o parte din ea… care e povestea ta? Ești gata să o descoperim împreună? Be your story! Ascultă-ți audiența. Fii convingător. Generează creștere. Fii orientat pe rezultate. Fă-i pe oameni să zâmbească. Iar când își amintesc de tine, să zâmbească iar.

Ultimele articole scrise de mine .